Jiangsu Anmao Médis Téhnologi Co., Ltd. lokasina di Gedong B dong of Jingyingge, Quanshan District, Xuzhou Kota, Propinsi Jiangsu, pausahaan ieu komitmen kana diobral di mimiti-garis brand productsis internasional utamina dina aktipitas Philips Warna Doppler ultrasound, Olympus Endoscopy sarta Storz Hard pipah Eunteung.

maca deui
nempo sadaya