Jiangsu Anmao Medical Technology Co, Ltd ndodhet në Building B kar e Jingyingge, Quanshan District, Xuzhou City, Jiangsu Province, kompania është e angazhuar në shitjen e ndërkombëtar productsis markë e parë-line të angazhuar kryesisht në Philips Color Doppler ultratinguj, Olimp endoskopisë dhe Storz Hard Tube Mirror.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha