Jiangsu Anmao Медицински технологија копродукции, Ltd наоѓа во зграда Б донг на Jingyingge, Окружниот Quanshan, Xuzhou Сити, Jiangsu покраината, компанијата е посветена на продажба на меѓународната прва линија бренд productsis главно ангажирани во Philips Колор Доплер ултразвук, Олимп ендоскопија и Storz хард цевка огледало.

Прочитај повеќе
Види се